Home My island, your shore – Maija Anttila Solo

My island, your shore – Maija Anttila Solo

My island, your shore – Maija Anttila Solo

Maanantai 3.9. klo 19
Vapaan Taiteen Tila

Vilhonvuorenkuja 15-16, Helsinki

Liput 10/5€ – Taideyliopiston opiskelijat ilmaiseksi
Maija Anttila: bassoklarinetti ja live-elektroniikka Katri Antikainen: miksaus ja live-elektroniikka
Maija Anttilan soolokonsertti My Island, Your Shore on tutkimusmatka ääneen ja tilaan, sävellyksen ja improvisaation rajapinnoille. Esitys muodostuu bassoklarinetille ja live-elektroniikalle sävelletyistä teoksista, jotka yhdistyvät improvisoitujen välisoittojen avulla orgaaniseksi kokonaisuudeksi. Konsertissa kuullaan Hannu Pohjannoron ja I-lly Chengin musiikkia, sekä uudet tilausteokset Roope Mäenpäältä ja Igor C Silvalta.
Maija Anttila on suomalainen bassoklarinetisti, joka on esiintyvän taitelijan työssään keskittynyt erityisesti uuden musiikin esittämiseen ja suomalaisen nykymusiikin näkyvyyden lisäämiseen. Musiikin edistämissäätiö MES sekä Festival DME ovat tukeneet Maija Anttilan taiteellista työskentelyä ja sävellystilauksia.
Katri Antikainen on alkuperäiseltä taustaltaan sellisti, mutta musiikkiteknologian ja improvisaation opinnot Tampereen konservatoriossa ovat johtaneet enemmän kohti live-elektroniikkaa ja nykymusiikkia kuin mestarikonserttoja sisältävää repertuaaria. Hänellä on sello-ohjelmiston lisäksi sormensa pelissä bänditoiminnan, äänittämisen, miksaamisen ja sovittamisen aloilla.

Linkkejä:
https://soundcloud.com/maijaanttila
http://roopemaenpaa.com
https://www.igorcsilva.com
http://www.pohjannoro.com
http://www.i-llycheng.com