Home NEVALA with strings & LIISA X LINNEA

NEVALA with strings & LIISA X LINNEA

NEVALA with strings & LIISA X LINNEA

Nevala ja Liisa X Linnea erikoiskeikalla lauantaina 7. toukokuuta Vapaan taiteen tilassa! Tule nauttimaan ainutlaatuisesta illasta, jossa kaksi kovassa nosteessa olevaa yhtyettä esittää vain tätä iltaa varten sovitetut setit.

19.00 Liisa X Linnea

20.00 Nevala with strings

Nevala on tuore neljän helsinkiläisen laulaja-lauluntekijän muodostama yhtye, joka julkaisi debyyttialbuminsa helmikuussa. Oliver Bentley, Emil Inberg, Sakari Soukka ja Ossian Stadigh kirjoittavat ja esittävät lauluja rakkaudesta, valtateistä ja vapaudesta. Bändi esiintyy Vapaan taiteen tilassa jousisektion kanssa, jonka muodostavat Ilta Attila, Joel Enqvist, Effi Anttila ja Lauri Grünthal.

Nevalan musiikissa Amerikan autiomaiden tuulet kohtaavat kaikuja pohjoisesta melankoliasta. Albumi ja siltä irroitetut singlet ovat saaneet laajasti radiosoittoa ja soittolistauksia sekä mainintoja kansainvälisessä mediassa. Nevala levyttää ruotsalaiselle Ninetone Recordsille.

Liisa X Linnea tekee musiikkia rakkaudesta laulustemmoihin, herkkään poppiin ja taiteeseen. Yhtyeen kappaleet ovat Liisa Kivisen ja Linnea Niemisen sävellyksiä, joista tällä erityisellä keikalla kuullaan sovitukset, upeiden taiteilijoiden Aukusti Arjaksen ja Jesse Viinikankaan kanssa. Yhtye julkaisi Eteenpäin-esikoissinglensä vuonna 2021, ja kappale on kerännyt satoja radiokuunteluita.

Liisa X Linnea

Linnea Nieminen, laulu & piano

Liisa Kivinen, laulu & sello

Aukusti Arjas, kitara & koskettimet

Jesse Viinikangas, viulu

https://fb.me/e/2qQ9Y1k4B