Home Samara Lubelski (USA), Olimpia Splendid, Elatu Nes

Samara Lubelski (USA), Olimpia Splendid, Elatu Nes

SORBUS & MENTAL ALASKA-klubi !!!!
*******************************************
Live:
SAMARA LUBELSKI (USA)
OLIMPIA SPLENDID
ELATU NESSA

Vapaan Taiteen Tila, Sörnäinen
Perjantaina 23.9. klo 19-22
Liput: 6e (Taideyliopistolaisille vapaa pääsy)

***************************************
Multi-instrumentalisti / Laulaja-lauluntekijä Samara Lubelski saapuu jälleen Suomeen! Lubelskin viimeisin albumi ”The Gilded Raid” julkaistiin kesäkuussa. Viime vuosina hän on kiertänyt maailmaa lähinnä kokeellisempien sooloviulukeikkojen merkeissä sekä mm. Chelsea Light Moving-yhtyeen basistina. Tällä kertaa hän esittää kuitenkin soolona nimenomaan laulettua, popimpaa tuotantoaan. Lubelskin viimeisin laulupohjainen kiertue oli vuonna 2013.

Lubelski on ollut erittäin keskeinen tekijä uudemmassa amerikkalaisessa undergroundissa, hänen kokoonpanojaan ovat olleet esim. MV & EE, Tower Recordings, Hall of Fame, Metal Mountains ja Sonora Pine. Lisäksi hän on tuottanut albumeja mm. Double Leopardsille, Sightingsille ja Mouthusille. Lubelskin laulut ammentavat vaikutteensa klassisesta 60-luvun barokkipopista ja psykedeliasta. Nämä perinteet yhdistyvät saumattomasti myöhempien aikojen ”freak folk”-tunnelmiin.

OLIMPIA SPLENDID

Rumpukone, basso, kaksi kitaraa ja kolme huojuvaa tyyppiä. Tulevaisuuden länkkäreiden kovimmissa kohdissa soi Olimpia Splendidin minirokki.

ELATU NESSA

Elatu Nessan musiikki on kotikutoinen yhdistelmä psykedeliaa, hoilausta, lumista bluesia ja looppeja. Se on ääniraita lumisille kentille, aavikkounelmille, tiskauksen lotinaan ja rakastelulle. Itse tehdyt kotikutoiset ja jo valmiina olevat ja löydetyt äänet yhdistyvät roskaisiin blueskitaroihin ja kuviteltuihin tietokoneisiin. Elatu Nessa on Rusto Myllylahden vuonna 2015 perustama sooloprojekti.

www.soundcloud.com/elatu-nessa
www.facebook.com/elatunessa

FB-event: https://www.facebook.com/events/168277283603538/