Home Sliding on Surfaces, Riding on Horses

Sliding on Surfaces, Riding on Horses

SLIDING ON SURFACES, RIDING ON HORSES

Koreografia: Katja-Maria Taavitsainen

Tanssi: Meeri Altmets, Minttu Pietilä, Taru Miettinen, Jaana Kovanen // NosteK

Äänisuunnittelu: Aapeli Hakala

Puvustus: Työryhmä

Kuvat&video: Hannes Renvall

SLIDING ON SURFACES, RIDING ON HORSES -tanssiteos on oodi neljälle naiselle, fyysinen rakkaudentunnustus neljälle ilmiömäiselle tanssijalle, kysymys neljälle nykyajan pyörityksessä olevalle identiteetille ja jokaiselle heidän kantamalleen roolille niin esitystilassa kuin elämässä yleensä. Kasassa kaikenlaista kerrastoa ja kamaa kirmaten laukataan kohti tuntemattomia nummia yhdessä ja erikseen. Join the ride!

Noste kollektiivi on vuonna 2013 perustettu esittävän taiteen ammattilaisista muodostuva työryhmä. Kollektiivin ensimmäistä kokoillan teosta ”Riesa” esitettiin syksyllä 2013 sekä UrbanApa -festivaalien että Itäisen Tanssin Aluekeskuksen ohjelmistoissa. Uusi teos toteutetaan yhteistyössä vierailevan koreografin, Katja-Maria Taavitsaisen, kanssa.

Katja-maria Taavitsainen on rohkea uuden polven koreografi/tanssitaiteilija. Taavitsainen on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta keväällä 2010. Hänet on valittu mm. vuoden 2012 tanssitaiteilijaksi ”Tanssi Virtaa” – festivaaleilla. Taavitsainen työskentelee ja asuu tällä hetkellä Helsingissä, mutta työskentelee jonkin verran myös kansainvälisillä kentillä. Taavitsainen on ”Pretty Bruises Squad” – kollektiivin perustajajäsen ja taiteellinen johtaja.

Esitykset: 20.3 klo: 21.00 (huom aika!)

21.3 klo: 19.00

22.3 klo: 19.00

Kesto: n. 60 min.

Liput: 5 euroa ( Taideyliopistolaisille vapaa pääsy)