Home Hands And Omens

Hands And Omens

Valoa ja varjoja. Tarinoita. Kuvia. Kontrasteja, sattumia. Hands and Omensin orgaaniset ja kudokselliset äänimaisemat johdattavat kuulijan tunnelmasta toiseen. Kappaleet voivat olla kuin suurennoksia valokuvan yksityiskohdista tai otteita tarinasta. Koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Musiikki vangitsee, herättää ja jättää jälkensä.

Helsinkiläistrion jäsenten musiikilliset juuret ovat voimakkaasti heille rakkaassa jazzissa. Yhtyeen tuotannossa on kuultavissa vaikutteita myös niin klassisesta ja elektronisesta musiikista kuin popistakin. Hands and Omensin musiikissa ei kuiteenkaan ole kyse nimikkeistä. Trion soitosta välittyy ennen kaikkea vapaus, energia ja herkkä keskinäinen vuorovaikutus.

Absurdismi ja kauhu lyövät kättä, kun yhtyeen jäsenet ammentavat inspiraatiota ilmaisuunsa muiden muassa Edgar Allan Poen ja Daniil Harmsin kirjallisuudesta. Pelkistettyä kokoonpanoa käytetään ennakkoluulottoman luovasti, ilman valmiita muotteja. Syntyy ainutlaatuinen sointi, jossa jokainen kolmesta tukee toistaan.

Silva Kallionpää – viulu

Nikita Naberukhin – piano

Joonas Tuuri – kontrabasso

showtime 20:00